Leuk alternatief voor een hotel of bed and breakfast in Uden

Zoekt u een overnachting in een hotel of bed and breakfast in Uden, Schijndel of Veghel, maar wilt u niet betalen voor diensten die u toch niet gebruikt? Dan is Hostel Kersenhof een goed en voordelig alternatief. Hostel Kersenhof is een hostel met vele (gratis) faciliteiten zoals wifi gelegen aan de rand van Uden.

Faciliteiten Kersenhof, ons alternatief voor bed and breakfast

In vergelijking met een bed and breakfast heeft Hostel Kersenhof veel dezelfde faciliteiten. Echter, is Hostel Kersenhof in Uden een stuk voordeliger en heeft daarnaast ook vele gratis faciliteiten zoals Wifi, parkeergelegenheid, tv op de kamer, handdoek, beddengoed, koffie en thee.

Net als een bed and breakfast is Hostel Kersenhof gefaciliteerd in een woonhuis en biedt het de mogelijkheid om te slapen en te ontbijten. Hiernaast heeft het ook een gemeenschappelijke keuken waar u zelf een lekkere lunch of diner bereid. Er is zelfs een BBQ aanwezig waar u kosteloos gebruik van maakt. Deze staat in de gezellige tuin van het hostel waar u tegen betaling ook gebruik maakt van de houtgestookte hottub. Kortom Hostel Kersenhof in Uden biedt u in vergelijking met een hotel en bed and breakfast veel faciliteiten en dat tegen lagere tarieven.

DSCF3020
huis
Blip 227-6

De ligging van ons alternatieve bed and breakfast in Uden

Hostel Kersenhof is een karakteristieke Brabantse boerderij, gelegen in een rustige bosrijke omgeving op loopafstand van het centrum van Uden. In deze prijscatogorie zijn er weinig hotels of bed and breakfasten te vinden in de wonderschone omgeving van Uden. Veghel en Schijndel liggen op steenworp afstand, maar ook steden zoals Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch zijn met de auto of het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Hostel Kersenhof is een perfecte locatie als u een overnachting zoekt nabij een van deze steden, maar voordeliger uit wilt zijn dan wanneer u voor een hotel of bed and breakfast kiest.
Kies voor Hostel Kersenhof om met een laag budget te genieten van alle goeds dat Uden, Schijndel en Veghel te bieden hebben.

Tevens is Hostel Kersenhof een leuke locatie als groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld uw sportteam, familie of vriendengroep.

Boek nu uw voordelig alternatief voor een bed and breakfast

Wilt u graag voordelig overnachten in een alternatief voor een hotel of bed and breakfast in Uden of omgeving Schijndel en Veghel? Boek dan nu snel uw overnachting(en) bij Hostel Kersenhof in Uden. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft tegen lage tarieven. Geniet tijdens uw verblijf van het gezellige centrum van Uden of kom tot rust in de bosrijke omgeving van de Maashorst.

Standaard kamer gedeelde badkamer