Gastvrijheid

in een Brabantse boerderij

Hostel Kersenhof is gelokaliseerd in een authentieke Brabantse boerderij die stamt uit het begin van de 19e eeuw. Deze boerderij maakte voorheen onderdeel uit van de kersenboomgaarden van Uden. Dit is nog steeds duidelijk zichtbaar in tuin en omgeving.
In 2006 is de boerderij volledig gerenoveerd. De inrichting heeft het karakter van Brabantse gastvrijheid behouden en voldoet geheel aan de eisen van vandaag.

Landelijke omgeving

en gezellig centrum

Hostel Kersenhof is gelegen aan de rand van Uden. Ideaal voor mensen die graag de rust en de sfeer van het buitengebied willen combineren met winkels, restaurants en entertainment. Het gezellige centrum van Uden ligt op loopafstand en op wandelafstand vindt u de uitgestrekte bossen van de Maashorst en de zandduinen van Bedaf.

DSCF3020
huis
Blip 227-6

Hostel Kersenhof

Op zijn reizen door Zuid-Afrika en Schotland viel het Huib Rutten op hoe leuk en praktisch het is om gebruik te maken van hostels. Toen hij in 2009 een oude boerderij opknapte en een etage over had, duurde het niet lang voor hij besloot om daar een hostel van te maken. Hostel Kersenhof in Uden was geboren.

Inmiddels bestaat het hostel uit 6 sfeervol ingerichte kamers en5 studio’s, die onderdak bieden aan maximaal 25 mensen. Bijzonder in Hostel Kersenhof is dat de meeste kamers over een eigen badkamer met toilet en douche beschikken. De studio’s in het bijgebouw hebben zelfs elk een eigen keukentje.
Hostel Kersenhof beschikt over een centrale woonkeuken, een ruime tuin en eigen parkeerplaatsen. U bent welkom om in de tuin gebruik te maken van de BBQ.
Of je nu alleen reist of onderdak zoekt voor uw gezin, een kort of een langer verblijf plant, Hostel Kersenhof biedt een passende oplossing!