Groepsaccommodatie in Uden, Schijndel en Veghel

Zoekt u een groepsaccommodatie in Uden, Schijndel of Veghel informeer dan naar de mogelijkheden bij Hostel Kersenhof. Hostel Kersenhof is een leuk alternatief voor een Bed & Breakfast, net buiten het centrum van Uden en is zeer geschikt als groepsaccommodatie tot en met 25 personen.

Hostel Kersenhof als groepsaccommodatie

Heeft u plannen om met uw sportteam, familie of vriendengroep te overnachten in een accommodatie in Uden, Schijndel of Veghel? Hostel Kersenhof is de geschikte locatie als u op zoek bent naar een betaalbare groepsaccommodatie.
Hostel Kersenhof in Uden verzorgt voor uw groep tot en met 25 personen een prima verblijf in een mooie bosrijke omgeving. Onze accommodatie is zeer geschikt voor een sportteam, een vriendengroep of voor een familie uitje. De groepsaccommodatie van Hostel Kersenhof in Uden heeft een mooie tuin met BBQ en hottub, kamers inclusief tv en sanitair en een mooie gezamenlijke keuken waar u heerlijke maaltijden voor uw groep bereid.

DSCF3020
huis
Blip 227-6

Groepsaccommodatie in Uden

Hostel Kersenhof ligt erg centraal in het noordoosten van Noord-Brabant. Vanuit onze accommodatie bent u binnen 20 minuten in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Uden centrum is op loopafstand, maar ook Veghel en Schijndel liggen in de directe omgeving.
Allemaal zeer actieve gemeentes waar veel te doen is, zoals een spannende dropping in de bosrijke omgeving van de Maashorst, heerlijk uit eten met uw groep in Uden of een nachtje stappen in Den Bosch of Eindhoven. Het is allemaal mogelijk vanuit Hostel Kersenhof in Uden.
Hostel Kersenhof is een perfecte locatie als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie met meer faciliteiten dan bijvoorbeeld een standaard blokhut. Bij Hostel Kersenhof heeft u maximaal 6 slaapkamers tot uw beschikking en slaapt u niet met zijn allen in 1 grote ruimte.

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Hostel Kersenhof

Voor een voordelige groepsaccommodatie in Uden, Schijndel of Veghel, boekt u uw overnachting(en) bij Hostel Kersenhof in Uden. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor u en uw groep. Of u nu op zoek bent naar een bosrijke omgeving en tot rust wilt komen of dat u komt voor de bruisende steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Geniet tijdens uw overnachting van het gezellige centrum van Uden of kom tot rust in de bosrijke omgeving van de Maashorst. reserveer nu uw groepsaccommodatie bij Hostel Kersenhof!